Handelsbetingelser 

Stine Radicke Knitwear Design
Orøvej 12
4300 Holbæk
Info@stineradicke.com
CVR nr. 42940941

Adresse- og mailoplysninger

Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din adresse og mailadresse korrekt.
Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse ej heller digital strikkeopskrift.

Leveringsoplysninger

Strikkeopskriften kan downloades som en PDF fil umiddelbart efter købet er godkendt. Du modtager et download link i din mail sammen med din kvittering. Husk derfor at tjekke, at du angiver den rette e-mail-adresse. Skulle det ske du har oplyst den forkert email adresse, så tag kontakt til os så hurtigt som muligt.

Sikkerhed

lile.dk benytter en krypteret betalingsløsning. Dette er din garanti for sikkerhed når du handler hos os. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL.

Persondatapolitik

Når du handler på lile.dk, foretager vi en registrering af visse personlige oplysninger. Registreringen sker alene med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år fra sidst afgivne ordre, hvilket er et lovmæssigt krav. Dine personlige oplysninger vil aldrig på nogen måde blive solgt eller overdraget til tredjemand. Som registreret kunde hos lile.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til info@lile.dk

Betaling

Stine Radicke Knitwear Design modtager online betalinger med Dankort, Visa, Mastercard, og PayPal.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Denmark – Kroner (DKK)

Fortrydelses- og ombytningsret

Ved køb af digitale varer/opskrifter accepterer du samtidig, at dine 30 dages fortrydelsesret på det digitale produkt bortfalder.

Nu du klædt ordenligt på inden dit køb – se vores udvalg af strikkeopskrifter.